Уимбълдън започва!

Първите ни ракети в тениса Григор Димитров и Цветана Пиронкова стартират участието си на Уимбълдън, като надеждите за добро представяне и на двамата са сериозно подплатени с резултати. Пиронкова по традиция твори чудеса на този турнир и загря подобаващо на трева в Ийстбърн, където отстрани третата в света Агнешка Радванска. Димитров пък достигна полуфинал в Куин’с.

Пиронкова започва днес от 15:30 часа срещу Весна Долонц (206), като очакванията са за безпроблемна победа на българката. Коефициентът на bet365 за победа на Цвети е 1.33 срещу 3.25 за успех на рускинята.

Григор Димитров има по-тежка задача и утре от 14:00 часа ще мери сили с Кевин Андерсън (31). Българинът все пак e счетен за фаворит с максимален коефициент 1.72 предлаган от Unibet, докато bet365 котира евентуална победа на южноафриканеца с 2.20.

В залозите за краен победител на Уимбълдън, bet365 e оценил шансовете на Пиронкова да вдигне трофея със 101.00, а тези на Димитров – с 251.00. При мъжете фаворити са Новак Джокович и Рафаел Надал, Мария Шарапова води еднолично колоната при жените.

По традиция британският букмейкър ще приема разнообразни залози на живо на всички срещи от турнира, като повечето от тях ще се предават и в пряк видео стрийм за потребителите на bet365.