ZALAGANIA.COM


Архивно съдържание! Някои от връзките и информацията на тази страница може да са неактуални

Към началото на сайта
Прогнози и коефициенти за срещите от 17-ти кръг на "А" група

Локомотив Мездра - Славия
4.00 __ 3.40 __ 1.90
-->
На пръв поглед Славия е фаворит в това гостуване, но неубедителният старт и проблемите по състава едва ли оправдат риска с подобен коефициент. Въпреки противоречивите си изяви "железничарите" от Мездра не са безобиден отбор и имат шанс да измъкнат важни точки в борбата си за спасение.
Прогноза: 1Х

Локомотив Пд - Черноморец
2.37 __ 3.25 __ 2.70
-->
Възроденият Локомотив ще бъде много трудно препятствие особено на "Лаута". Въпреки огромните амбиции явно нещата не вървят в интернационалната команда на "акулите", които понесоха сериозен удар по самочувствието си със загубата от Черно море.
Прогноза: 1

Пирин - Литекс
7.00 __ 3.80 __ 1.44
-->
"Орлетата" се разделиха с редица ключови футболисти през паузата, а победата им над Миньор бе по-скоро плод на случайност. Едва ли домакините ще имат сили да се противопоставят на кандидат-шампиона.
Прогноза: 2

Берое - ЦСКА
7.00 __ 4.00 __ 1.40
-->
След мащабните промени ЦСКА няма право на грешка, въпреки че това гостуване едва ли ще бъде леко. Берое многократно показаха боен дух въпреки сериозните си административни проблеми и изненада под Аязмото все пак не е изключена.
Прогноза: 2

Левски - Миньор
1.28 __ 4.50 __ 10.50
-->
По всичко изглежда, че Левски ще загърби черната серия от есента, а подобни мачове на "Герена" трябва да се печелят наизуст.
Прогноза: 1

Спортист - Локомотив Сф
6.50 __ 3.60 __ 1.50
-->
След като столичните "железничари" увеличиха още повече нападателната си мощ с връщането на Цветан Генков, едва ли ще имат проблеми със скромни отбори като Спортист. Дори защитниците в червено-черно да сбъркат, Камбуров, Генков и демонстриращият отлична форма Дерек Асамоа ще компенсират.
Прогноза: 2

Сливен - Черно море
3.00 __ 3.00 __ 2.30
-->
"Моряците" видимо не са на нивото от миналите сезони, а и изявите им извън Варна са доста неубедителни. Напускането на Алекс също ще се отрази в офанзивен план. Сливен победиха трудно Монтана в края на първото си домакинство за пролетния дял, но демонстрираха много голямо желание за игра и точка е напълно по силите им.
Прогноза: Х
Коментари: 2
Публикувано на 05.03.2010
от belgito @ 08.03.2010 01:55 am
Черно море shte uspeqt da grabnat 3-te tochki..
от perukata @ 08.03.2010 02:38 am
Мачът отива на хикс, морето имат много контузени и навън не са кой знае какво... щом и Спортист ги биха

Име:
E-mail: (по избор)
Напиши zalagania: (антиспам защита)
Емотикони: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying