ZALAGANIA.COM


Архивно съдържание! Някои от връзките и информацията на тази страница може да са неактуални

Към началото на сайта
Прогнози и коефициенти за срещите от 18-ти кръг на "А" група

Миньор - Монтана
1.57 __ 3.60 __ 5.50
-->
С напускането на Стевица Кузмановски и Бето Монтана позагубиха класа в сравнение с есента и са подходящ съперник, срещу който разгневените "чукове" да постигнат първата си победа за 2010, макар и без наказаните Витанов и Костадин Марков.
Прогноза: 1

Локомотив Сф - Локомотив Мз
1.20 __ 6.00 __ 10.00
-->
Единицата в този мач не подлежи на съмнение, но коефициентът е нисък. Затова по-добре е да се потърсят повече голове, а огромният потенциал на столичните "железничари" в нападение дава достатъчно гаранции за успех.
Прогноза: 1

Славия - Пирин
1.80 __ 3.40 __ 4.00
-->
Определено двете победи на Пирин са изненадващи с оглед напусналите ключови футболисти през паузата и очакванията за по-скромни резултати през пролетта, но рано или късно нещата си идват на мястото. Просто Славия е по-качественият състав и макар колебливи до момента "белите" трябва да го покажат.
Прогноза: 1

ЦСКА - Спортист Своге
1.10 __ 7.50 __ 17.00
-->
Без коментар.
Прогноза: 1

Черно море - Локомотив Пд
1.80 __ 3.40 __ 4.00
-->
Една от двете най-интересни срещи в кръга, макар и с кадрови проблеми "моряците" са изключително труден съперник във Варна и който и да е гостуващ тим има неприятности. От друга страна Локомотив е във вихъра си начело с Коко Динев и трудно ще отстъпи в този момент, когато трябва да се наваксва с точките.
Прогноза: Х

Литекс - Левски
2.37 __ 3.00 __ 3.00
-->
Скандалната победа на Левски над Миньор не може да прикрие проблемите в синия лагер и шампионите ще имат много неприятности в един от решителните мачове на пролетния дял. Оранжевите бяха сензационно разгромени от Пирин и това ще им подейства мобилизиращо, още повече с оглед ултиматума, поставен на Ангел Червенков. Просто Литекс притежава повече футболни аргументи през този сезон.
Прогноза: 1

Черноморец - Берое
2.00 __ 3.10 __ 3.60
-->
Срещата ще се играе в Сливен. Амбициите на Черноморец за нещо значимо през този сезон получиха сериозен удар и едва ли залог за тях в настоящия момент е оправдан риск. Макар и със скромен ресурс беройци демонстрират завидна борбеност и желание, което вероятно ще им донесе поне точка на "Хаджи Димитър".
Прогноза: Х
Коментари: 0
Публикувано на 10.03.2010

Име:
E-mail: (по избор)
Напиши zalagania: (антиспам защита)
Емотикони: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying