ZALAGANIA.COM


Архивно съдържание! Някои от връзките и информацията на тази страница може да са неактуални

Към началото на сайта
Прогнози и коефициенти за срещите от 19-ти кръг на "А" група

Берое v Локомотив Пд
2.35 __ 3.30 __ 3.00
-->
Своеобразното дерби на Тракия е трудно предвидимо, особено с оглед на моментната форма на двата отбора. "Смърфовете" се нуждаят от точки през пролетта и тук имат сили поне за равен.
Прогноза: X

Монтана v Литекс
7.50 __ 4.50 __ 1.33
-->
След хубавата победа над Левски ще е истинско безумие от страна на Литекс да допусне нов резил, както се случи срещу Пирин. Преследвачите ЦСКА и Локо София са съвсем близо и всяка загуба на точки би била фатална.
Прогноза: 2

Спортист Своге v Черноморец
4.33 __ 3.40 __ 1.72
-->
С гостуването на новия най-слаб отбор в елита "акулите" имат отлична възможност да поизчистят накърнения си имидж, разликата в класите е безспорна. "А" група просто не е по силите на Спортист и домакините вече се примиряват с този факт.
Прогноза: 2

Левски v Славия
1.50 __ 3.75 __ 6.00
-->
В този тежък за "сините" момент единствените изгодни залози са тези в полза на техните съперници, коефициентите наистина си струват. Славия разочарова, но има достатъчно потенциал да поднесе изненада на "Герена", която с оглед кризата при шампионите дори няма да бъде истинска изненада.
Прогноза: 2

Пирин v Локомотив Сф
2.75 __ 3.10 __ 2.40
-->
Време е Пирин да инкасира първа загуба през пролетния дял, условното домакинство в Кюстендил на един от лидерите в шампионата е подходящ случай. Действително, напук на прогнозите "орлетата" записаха много силни резултати през 2010г., но това пък сега ни носи чудесни коефициенти за техните противници.
Прогноза: 2

Локомотив Мз v ЦСКА
7.00 __ 4.00 __ 1.40
-->
Борбата за титлата е изключително оспорвана и ЦСКА няма право да губи точки в подобни мачове.
Прогноза: 2

Сливен v Миньор
2.37 __ 3.00 __ 2.87
-->
Сливен видимо прогресира след завръщането на Дуци Симонович. Прави впечатление, че Миньор сякаш има мотивация най-вече срещу грандовете, а солидният аванс над дъното им позволява да пилеят точки в мачове като този.
Прогноза: 1
Коментари: 0
Публикувано на 19.03.2010

Име:
E-mail: (по избор)
Напиши zalagania: (антиспам защита)
Емотикони: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying