ZALAGANIA.COM


Архивно съдържание! Някои от връзките и информацията на тази страница може да са неактуални

Към началото на сайта
Българите на "Ролан Гарос" (+ коефициенти)

Първата ракета на България Цветана Пиронкова ще открие кампанията си на Откритото първенство на Франция по тенис още утре (неделя). Пловдивчанката ще излезе на корт номер 6 в първия ден на надпреварата в Париж. Мачът започва в 12:00 часа, а съперничка на Цвети ще бъде 429-ата в света Кейси Делакуа (Австралия).

Според bet365 Пиронкова е фаворит в мача с коефициент 1.57. Делакуа е оценена с 2.25

Григор Димитров пък ще се изправи срещу представителя на домакините Жереми Шарди в първия кръг на откритото първенство на Франция по тенис "Ролан Гарос". 24-годишният Шарди се намира осем места пред Григор в ранглистата на АТР, като заема 55-ата позиция. Французинът има пет участия на "Ролан Гарос", като най-доброто му представяне е достигането до четвърти кръг. През миналата година Шарди отпадна във втори кръг след загуба в четири сета от Давид Ферер. Той и Григор Димитров не са играли помежду си до момента. При евентуална победа на старта най-добрият български тенисист ще се изправи срещу победителя от мача Жил Симон (Франция) - Майкъл Ръсел (САЩ).

bet365 счита Шарди за фаворит, оценявайки евентуална победа на французина с 1.50 докато успех на Гришо се котира с 2.50.


Виж всички оферти на bet365.com


Коментари: 0
Публикувано на 21.05.2011

Име:
E-mail: (по избор)
Напиши zalagania: (антиспам защита)
Емотикони: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying