ZALAGANIA.COM


Архивно съдържание! Някои от връзките и информацията на тази страница може да са неактуални

Към началото на сайта
Промоции от bet365 и Sportingbet за финала на ШЛ

Sportingbet връща до 100 лева ако мачът завърши 0:0 в редовното време:

Преди деветнадесет години един българин игра финал на Уембли и мача завърши 0:0 в редовното време. Никой не обича скучните мачове и липсата на голове. Ако финала тази година на Уембли завърши без отбелязан гол, Sportingbet ще ви върне загубените пари.

За да се включите в промоцията е необходимо да заложите на срещата Барселона – Манчестър Юнайтед. При условие, че мачът завърши 0:0, SportingBet ще възстанови размера на губещия залог до максимум 100лв!

За промоцията се класират единичните залози, направени преди началото на срещата от вида Краен Резултат (1х2) за 90мин игра. За промоцията се класират първите 1500 получени залога, отговарящи на изискванията.

Виж всички оферти на sportingbet.com



bet365: безплатен залог на живо:

В Събота всички погледи ще са насочени към Уембли за мача Барселона - Манчестър Юнайтед и ние предлагаме фантастичен безплатен залог като добавка към емоциите от страхотния мач.

Направете залог преди мач за финала на Шампионската Лига и bet365 ще Ви даде безплатен залог На Живо за същата сума за големия мач.

Направете залог преди началото на мача и след като срещата започне, направете друг залог на пазар На Живо. Ако ПЪРВИЯТ Ви залог На Живо е губещ, bet365 ще Ви върне този залог, до стойността на най-големият Ви залог преди мача (до 20 лв*).

Както винаги, ще има много възможности за залог с над 70 пазара На Живо, включително Следващ Гол, Брой Голове, Общо Корнери, Резултат на Полувремето, Краен Резултат и много други.

С много разнообразни пазари преди мач и На Живо, и страхотна оферта за безплатен залог, bet365 е мястото за Вашите залози за финала на Шампионската Лига.

Виж всички оферти на bet365.com


Коментари: 0
Публикувано на 27.05.2011

Име:
E-mail: (по избор)
Напиши zalagania: (антиспам защита)
Емотикони: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying