ZALAGANIA.COM


Архивно съдържание! Някои от връзките и информацията на тази страница може да са неактуални

Към началото на сайта
Коефициенти и залози за шампион на България (А група)

Отборите от "А" група започнаха подготовката си за пролетния полусезон, а според букмейкърите ни очаква оспорвана и равностойна борба за титлата между ЦСКА и Лудогорец. Докато коефициентите за останалите отбори варират в изключително широки граници, ставките за "армейците" и новака от Разград са почти идентични.

Актуалните коефициенти на Unibet, bet-at-home и Tempobet може да намерите тук - http://www.novbet.com/article.php?int_item_id=10

Unibet приема и други любопитни залози за сезона в "А" група. 1.40 е коефициентът, че Левски ще завърши над Литекс в крайното класиране, срещу 2.70 за отбора от Ловеч. Затова пък "сините" са твърд аутсайдер да изпреварят Лудогорец, шансът за което е оценен с 4.75. Фаворити за изпадане са Светкавица (1.05) и калиакра (1.40), следвани от Видима-Раковски (2.25), Ботев Враца (5.50) и Берое (7.50).

Най-много "спецални" залози приема Tempobet. 5.00 e коефициентът отбор да отпадне преди края на сезона. Като равни са счетени шансовете на Николай Костов (1.80 - 1.80) да бъде старши треньор на Левски на 01 юли 2012, а евентуален провал на "сините" да се класират за европейските клубни турнири би умножил залог за това цели 5 пъти. Убедените, че Литекс ще намери място в Европа могат да заложат при коефициент 1.25. Интересен залог е предложен за бъдещето на Илиян Илиев в Берое, като вероятността Илиев да завърши сезона като наставник на тима от Стара Загора е оценена с доста високата ставка 3.20.
Коментари: 0
Публикувано на 07.01.2012

Име:
E-mail: (по избор)
Напиши zalagania: (антиспам защита)
Емотикони: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying