Актуални бонуси от букмейкърите на български език

Zalagania.com представя актуалните бонус оферти за нови потребители от България на четири от най-големите световни букмейкъри (към 29 юни 2012).


bet365 – 100% бонус върху сумата на първия депозит (до 100 лева)

Открийте си сметка и депозирайте поне 10 лв. Следо това bet365 ще ви изпрати по имейл 10-цифрен код на офертата, завършващ на NCDBP. За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете „Клиенти“ от меню „Услуги“ (горният десен ъгъл на страницата), отидете на „Оферти“ и след това въведете получения код в полето „Код на оферта“. Кодът на офертата трябва да бъде въведен до 7 дни след квалифициращата транзакция. Ако заявите теглене или изходящ трансфер преди да е въведен този код, всички предишни транзакции няма да се считат към първоначалните критерии за квалификация или съответните изисквания за превъртане.

За да заложите с вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спорт и пазар по Ваш избор. Средствата от бонуса могат да бъдат изтеглени ефективно от вашата сметка в bet365 след като изиграете три пъти стойността на Вашия депозит и бонус до 90 дни от датата на квалифициращия депозит. Залози, включващи селекции с коефициент по-малко от 1,50 няма да се считат към изискването за превъртане на залозите, както и залози на азиатски хендикап, брой голове и бейзбол („парични коефициенти“).

Регистрация в bet365


bet-at-home – 50% бонус върху сумата на първия депозит (до 200 лева)

Открийте си сметка за залагания и я заредете със средства. Отидете в меню „Депозит/Изплащане“ и кликнете на „Изплащане на бонус“, където въведете кода на бонуса FIRST. Бонусът ще се активира веднага след като въведете кода. Клиентът трябва да заложи бонуса и депозираната сума в секцията „Спортни залози“ четири (4х) пъти с коефициент 1,7 (важи както за единичните, така и за комбинираните залози) в рамките на 90 дни, за да може да нареди изплащане с включена сумата от бонуса.

Регистрация в bet-at-home


Sportingbet – безплатен залог до 100 лева

Открийте си сметка и я заредете със средства (депозити чрез Moneybookers / Skrill и банков трансфер са изключени от промоцията). Направете валиден спортен залог и ако залогът ви губи, ще получите безплатен залог за същата сума до 100 лв. / 50 евро или еквивалента в друга валута. За да се класира, първият ви залог трябва да е направен при коефициент 1,5 или по-висок (за множествени залози всяка селекция трябва да е с коефициент 1,5 или по-висок). Безплатният залог ще бъде кредитиран автоматично по вашата сметка в рамките на 48 часа от уреждането на квалифициращия залог и трябва да бъде използван до 30 дни при минимален коефициент 1,20. Потребителят има максимум от 7 дни след регистрацията, за да участва в тази промоция. Класиращите се залози трябва да бъдат уредени в този период. След използване, безплатният залог се кредитира като „само печалба“ (самият залог не се връща).

Регистрация в Sportingbet


Unibet – бонус по избор (50, 100 или 200 лева)

Регистрирайте се в Unibet през линка по-долу, като преди това изберете една от бонус офертите – 50, 100 или 200 лева. Разликата между трите оферти, освен в големината на сумата, е и в изискването за броя превъртания с реални средства на стойността на бонуса, преди той да бъде получен – при 50 лева – 5 пъти, при 100 лева – 8 пъти, при 200 лева – 10 пъти (залози на живо не се зачитат). Депозирайте средства в сметката си. Вашата бонус промоция ще се активира и ще започнете да следите процеса за достигане до бонуса, след като изхода от първите ви залози е решен. Сумата на бонуса ще бъде качена на вашата сметка веднага щом необходимата сума е изиграна в рамките на не повече от 90 дни.

Регистрация в Unibet