bet365 предлага спонсорство на Левски

bet365 предлага 1 милион лева на „Левски“ срещу реклама на британския букмейкър на екипите на отбора през следващите два сезона. Това съобщи днес PR агенцията „Реформа“, която представя bet365 в България. Предложението е изпратено по официалния ред до клуба тази сутрин, преговори между двете страни все още не са започнали.

Както е известно, от две години bet365 кандидатства за български лиценз, но под един или друг предлог Държавната комисия по хазарта все още отказва да даде зелена светлина на най-популярния световен букмейкър. „От bet365 заявяват сериозен интерес за развитие на нашия пазар, включително и с разкриването на нови работни места чрез административни структури на компанията, както и чрез сериозна финансова подкрепа за българския спорт. В края на 2015 година от компанията информираха, че са обявили пред правителството, че очакват да плащат над 10 милиона лева данъци в България на година“, се казва в съобщението, изпратено днес до медиите.

Подобен вид спонсорство не би било новост за базираната в Сток-он-Трент компания, която е собственик на местния отбор от Висшата лига Сток Сити и логото на букмейкъра е на екипите на тима от 2012г.