Как да имаме повече успех в залаганията на футбол

За повечето начинаещи играчи в онлайн залаганията е много трудно да намерят пътя към успеха. Голяма част от хората залагат най-вече на футбол и се чудят каква стратегия да изберат, за да започнат да печелят по-често. Има няколко тайни относно това как да имате повече успех в залаганията на футбол. Нашият сайт http://bgprognozi.info ще ви даде няколко съвета, с които да бъдете по-успешен играч и да сте на печалба в онлайн букмейкърите.

1. Контрол на банката

Независимо дали залагате на футбол, или на тенис, волейбол и всеки друг спорт, вие трябва да контролирате банката си. Не може да правите безразборни залози. Както залагате по 5% от вашата банка и изведнъж правите залози от 70-80% на средствата си, а дори и някой играчи залагат „ол-ин“. Това е недопустимо в спортните залози. Факт е, че може бързо да направите две – три големи печалби, но помислете си добре до кога ще имате успех с такива залози. Няма сигурни футболни залози, така че винаги може да попаднете на някоя изненада и да загубите парите си. Затова трябва да бъдете последователни в залозите си и да залагате с най-много 5% от вашите пари по сметката.

2. Доверете се на статистиката

Понякога във футболните срещи е добре да се доверите на статистиката. Преди да залагате предполагам, че проучвате добре отборите и ако видите, че в статистиката от предходните мачове единият отбор има голямо предимство, то направете залог той да спечели. Много често статистиката не ни подлъгва и вие ще имате успех с подобни залози. Ще ви дадем пример с мачовете Барселона – Еспаньол като в последните си пет дербита на „Камп Ноу“ тимът на Барса печели с поне три гола разлика. Ето че ако сте следвали тази статистика и правите залози за хендикап на Барселона в домакинствата на Еспаньол, то вие ще имате успех.

3. Правете повече залози на живо

Залагането на живо може да ви донесе по-големи печалби. Всички водещи букмейкъри в България предлагат залози на живо и вие няма да имате проблеми да залагате след началото на събитията. Много често на живо вие може да попаднете на много по-добри коефициенти от началните. Представете си, че сте пропуснали да заложите на победа на Барселона срещу Леганес преди началото на двубоя. В първите минути на срещата Леганес повежда и имате възможност да заложите на успех на „каталунците“ на много по-висок коефициент. Това е така и за пазарите брой голове и за корнери, така че на живо може да намерите много по-добри граници от началните и да имате успех.