Добри възможности за печалба на финала в Чили и Бразилия

След двуседмична пауза за националните отбори клубният футбол се завръща с пълна сила. Насочваме вниманието си към две първенства, които са пред своя финал.

Два кръга остават до края на чилийската Примера дивисион. Универсидад Католика води в класирането с две точки аванс пред Универсидад де Чиле и три пред Универсидад де Консепсион, но пък му предстои нелек двубой с О`Хигинс. Гостите се борят за място в турнира Копа Судамерикана и няма да се предадат без бой, затова тази среща не е препоръчителна за залози. Универсидад де Чиле приема Депортес Икике, който в миналия кръг си осигури оцеляването с победа над Уачипато и няма особена мотивация. В подобна ситуация е Универсидад де Консепсион, домакин на практически изпадналия тим на Сан Луис. Коефициентите на bet365 за „единици“ в тези два мача са съответно 1.40 и 1.60, освен като сингъл двете прогнози са добър вариант и за „права колонка“.

Също доста апетитно изглежда хиксът в двубоя Евертън – Палестино. Една точка все още не гарантира спасението на двата отбора, но определено облекчава задачата и сметките им. Букмейкърите вече свалиха драстично коефициентите за равенство, най-добрата оферта в момента (2.75) може да се намери в betfair.

В последния кръг на бразилската Серия Б Гояс едва ли ще изпусне победата срещу неиграещите за нищо гости от Брасил де Пелотас, която ще донесе сигурна промоция на тима от щата Гояния. Крисиума пък ще гарантира спасението си с победа над вече изпадналия отбор на Сампайо Кореа. Изненадите са почти изключени, затова и ставките за „единици“ в двата мача са доста ниски. Препоръчваме да се комбинират помежду си с общ коефициент 1.625.

Прогнози:

Универсидад де Чиле – Депортес Икике, 1 (1.40)
Универсидад де Консепсион – Сан Луис, 1 (1.60)
Евертън – Палестино, Х (2.75)
Гояс – Брасил де Пелотас, 1 (1.30)
Крисиума – Сампайо Кореа, 1 (1.25)

* Коефициентите са актуални към момента на публикуване и подлежащи на промяна