Ливърпул или Тотнъм, кой ще спечели Шампионската лига?

Утре в Мадрид предстои финалът на Шампионската лига, до който Ливърпул и Тотнъм достигнаха след драматични обрати в реваншите срещу Барселона и Аякс. Традицията е на страната на „червените“, които пет пъти са вдигали най-престижния клубен трофей в Европа, докато за „шпорите“ това е първи финал в турнира.

Очаквано, букмейкърите дават предимство на Ливърпул за краен успех с коефициент 1.44 (1.90 за победа в редовното време), докато шансовете на Тотнъм са оценени с 2.75. Мохамед Салах води в залозите за голмайстор в двубоя (4.75 да отбележи първия гол, 2.10 да отбележи по всяко време), следван от Хари Кейн и Садио Мане.

Вероятността за обрат в мача е доста любопитна с оглед развоя на полуфиналите. Залог за победа на Ливърпул след изоставане в резултата е с коефициент 8.00. Червен картон би донесъл печалба при 4.50. bet365 предлага над 150 различни вида залози за двубоя, от най-популярните видове до екзотични опции като брой удари, засади и единоборства в мача, брой пасове за играч, отбелязани / пропуснати дузпи и много други.

* Коефициентите са актуални към момента на публикуване и подлежащи на промяна